Eindejaarskaart 2019 

 

Graag stellen we onze eindejaarmenu’s voor. We hebben opnieuw geopteerd voor heerlijke combinaties waar vooral de smaak centraal staat. Bij ons kunt u zeker zijn van zeer verzorgde hapjes en mooie ruime porties, alles met verse producten vervaardigd. U kunt kiezen voor een feestmenu of zelf een gerecht kiezen uit de feestmenu’s om een eigen combinatie te maken. Ook het koude buffet blijft een aanrader! Alle gerechten moeten minstens voor 2 personen besteld worden.
We houden zeker ook rekening met mensen met speciale wensen in verband met allergieën of toleranties. Aarzel niet om ons hierover te contacteren!

Wie zijn bestelling plaatst (en niet meer wijzigt) VOOR  10 december krijgt een fles huiswijn gratis per schijf van 100€. De wijn wordt meegegeven bij afhaling van de bestelling.

Eindejaar - Feestmenu 1 - 53,35€

Terrine van patrijs met peperkoek, huisgemaakte uienconfituur (3,00 €)
Mi-cuit van tonijn – edamamé – parelcouscous met Aziatische toets (2,90 €)
Quiche met butternutblokjes en halloumi (2,00 €)
Pannetje met paling in het groen (2,60 €)
~
Vispannetje met scampi, St.-Jacobsvrucht, kabeljauw, pladijs en garnalen, garnalensausje met prei en champignons (16,95 €)
~
Langzaam gegaarde gevulde kalkoenborstrol (met doyennépeer en boschampignons), gebakken witloof, gebakken peertjes en beukenzwammetjes, zoete aardappelpuree (18,95 €)
~
Glas met tiramisu, mango en munt (6,95 €)

Eindejaar - Feestmenu 2 - 56 €

Burrata met pesto, zongedroogde tomaat, basilicum (2,15 €)
Oester geopend en gekruid (2,20 €)
Bruschetta met geitenkaas, venkel en granaatappel (2,00 €)
Schelpje (pétoncles) met fijne groentjes en garnaal (2,80 €)
~
Waaier van zalm met courgette, verse spinazieroom met ricotta (15,95 €)
~
Hertenkalf met wildsausje - boschampignons - chutney van appel en veenbes - knolselderpuree (23,95 €)
~
Huisgemaakte creatie van praliné, gezouten karamel en chocolade, toets van passievruchten (6,95 €)

Eindejaar - Feestmenu 3 - 54,35 €

Rolletje van Rundsfilet met een dipje van truffelmayonaise (2,30 €)
Gegratineerde oester (2,50 €)
Gebakken visburgertje met taboulé, dipje van miso (2,20 €)
Romig soepje van peterseliewortel, garnaaltjes en crumble van oesterzwammen (2,50 €)
~
Winters slaatje met gebakken fazantenfilet, sesamvinaigrette (14,95 €)
~
Kalfshaasje - rosé gebakken, truffelsausje, gebakken witloof, gebakken oesterzwam, puree met spruitjes en spekjes (22,95 €)
~
Bretoens zanddeeggebakje met citroencrème en rode vruchten (6,95 €)

Eindejaarsbuffet - Onze jaarlijkse topper!

Oesters gekruid met zwarte peper
Artisanaal gerookte zalm
Tonijn mi-cuit met parelcouscous
Kopje gevuld met grijze garnalen en kwarteleitje
Licht gestoomde zalmfilet met gamba
Carpaccio van rund met pesto en parmezaanschilfers
Rolletjes van beenham gevuld met tomaat, mozarella en basilicum
Vitello tonato met ruccolasalade en appelkappers
Pata negra ham met meloen
Fazantenpastei met huisgemaakte uienconfijt
Pastasalade met pesto en zongedroogde tomaatjes
Groentjes: worteltjes, seldersalade en koolsalade met appeltjes en rozijntjes
Saus: cocktailsaus, fijne kruidensaus en vinaigrette
Aardappelbereiding: koude aardappelsalade of frietjes (zelf te kiezen)
Broodje: 1 per persoon
31,50 euro

Hoe bestellen uit de eindejaarskaart?

Via de website of via mail. We maken dan een bestelbon op die u nodig heeft om uw bestelling af te halen.
Voor een vlotte afhaling vragen we om vooraf te betalen ten laatste tegen 20 december.
Alle betalingen die niet tijdig binnen zijn, vragen we om cash te betalen bij afhaling (GEEN bancontact mogelijk bij afhaling)

Bestellingen kerst: te bestellen VOOR 17 december
Bestellingen oudejaar: te bestellen VOOR 24 december

Afhalingen

Dinsdag 24 december tussen 11.30 en 14.00
Woensdag 25 december tussen 09.00 en 11.00
Dinsdag 31 december tussen 11.30 en 14.00

Leeggoed terugbrengen

27 december tussen 9.00 en 16.00
7 januari tussen 9.00 en 18.00

We wensen u een vrolijke kerst en een gezond en gelukkig 2020!!

 

 

Enkele nuttige tips voor een geslaagd feest

* Bij thuiskomst: Plaats de koude hapjes, koude voorgerechten, koud buffet en/of desserts in frigo of koele plaats.
* laat overal de filmfolie over tot net voor het opdienen.
* Zet je borden in de keuken klaar, ook je plateaus voor de hapjes en bestekjes.
* Zet alle op te warmen gerechten per gang (hapjes, voorgerecht, hoofdschotel) klaar.
* Als je twijfelt hoe je alles in je oven zal krijgen, probeer het eerst uit met de schotels als die nog koud zijn en ook de oven nog koud is. Als je niet genoeg plaats hebt in de oven, kan je eventueel iets in de microgolf oven verwarmen of een deel voorverwarmen.
* Zorg er in ieder geval voor dat je altijd je borden voorverwarmd! Als je geen plaats in de oven hebt, kan dit eventueel ook op de verwarming, of wel in zeer warm water spoelen. Wanneer ze warm zijn, bedek of wikkel ze in handdoeken dan blijven ze mooi warm.
* Vergeet de garnituren niet aan te brengen op het laatste moment wanneer je de borden in de keuken schikt.

*** Probeer niet alles alleen te doen, laat je bijstaan door iemand die de dranken bedient voor je de borden schikt en dan de borden kan inzetten. Samen is het nog zo leuk! ***

Succes en vooral genieten! Smakelijk!