Eindejaarskaart 2018 (geldig op 31 december 2018)

BESTELLEN IS NIET MEER MOGELIJK. WE WENSEN JULLIE EEN FIJNE EINDEJAARSPERIODE TOE!

Voor onze eindejaarsmenu’s hebben we opnieuw geopteerd voor heerlijke combinaties waar vooral de smaak centraal staat. Bij ons bent u zeker van zeer verzorgde hapjes, mooie ruime porties en wordt alles met verse producten vervaardigd.

Mensen met speciale wensen in verband met allergieën of intolerantie, aarzel niet ons te contacteren!
Er is voor de volledige kaart een minimum afname van 2 personen.

Uit de menu’s kunnen alle gerechten ook afzonderlijk besteld worden om zo je eigen menu samen te stellen. Bij de hoofdgerechten kan de aardappelbereiding gekozen worden. Er is keuze tussen kroketjes, amandelkroketjes, gratin, frietjes of krieltjes met ui en spek.

 

Eindejaar - Feestmenu 1 - 49 €

Indien menu volledig genomen wordt zoals hier voorgesteld - normaal 51 €
Gloriusrug 'Tonato' met appelkappertjes en tomatenkaviaar (2,00 €)
Gemarineerde zalm met limoen en dille (2,00 €)
Soufleetje met kokkeltjes en fijne groentjes, garnalenparfum (2,00 €)
Aperitiefsoepje van prei, sliertjes van gerookte zalm (2,20 €)
~
Gebakken zeebaars en scampi's - zalfje van pastinaak - zeekraal (15,95 €)
~
Langzaam gegaarde parelhoenfilet met gebakken doyenne peer - gebakken witloof - gebakken champignons - zoete aardappelpuree (19,95 €)
~
Frisse fantasie van bavarois van citroen met een hartje van bosaardbeien (6,95 €)

Eindejaar - Feestmenu 2 - 52 €

Indien menu volledig genomen wordt zoals hier voorgesteld - normaal 55,15 €
Tartaar van gerookte forel met granny smith en parelcouscous (2,00 €)
Bavarois van tonijn met edamame (2,00 €)
Soufleetje van Gloriusspekjes en beukenzwam (2,00 €)
Aperitiefsoepje met Sint-Jacobsvrucht met fijne groentjes en garnaal (2,30 €)
~
Pladijsfilet met Sauvignoncrème en juliennegroentjes (15,95 €)
~
Hertenkalf met wildsausje - boschampignons - chutney van appel en veenbes - knolselderpuree (23,95 €)
~
Creatie cappuccino-mousse - crumble (6,95 €)

Eindejaar - Feestmenu 3 - 57 €

indien menu volledig genomen wordt zoals hier voorgesteld - normaal 61,75 €
Oester geopend en gekruid (2,20 €)
Gebakken scampi met preistoempje (2,00 €)
Gegratineerde oester met champagnesaus (2,50 €)
Soufleetje met butternut en fetta, crumble van havervlokken (2,00 €)
Thais rood currysoepje (2,20 €)
~
Half kreeftje - fijne juliennegroentjes - sauvignoncrème (21,95 €)
~
Eendenborst met truffelsausje met beukenzwammetjes - gebakken witloof - gebakken champignons - broccolipuree - trostomaatjes (21,95 €)
~
Creatie citroencrème - crumble - mirengue (6,95 €)

Eindejaarsbuffet - Onze jaarlijkse topper!

Oesters gekruid met zwarte peper
Artisanaal gerookte zalm
Tonijn mi-cuit met parelcouscous
Kopje gevuld met grijze garnalen en kwarteleitje
Licht gestoomde zalmfilet met gamba
Carpaccio van rund met pesto en parmezaanschilfers
Rolletjes van beenham gevuld met tomaat, mozarella en basilicum
Vitello tonato met ruccolasalade en appelkappers
Pata negra ham met meloen
Fazantenpastei met huisgemaakte uienconfijt
Pastasalade met pesto en zongedroogde tomaatjes
Groentjes: worteltjes, seldersalade en koolsalade met appeltjes en rozijntjes
Saus: cocktailsaus, fijne kruidensaus en vinaigrette
Aardappelbereiding: koude aardappelsalade of frietjes (zelf te kiezen)
Broodje: 1 per persoon
31,50 euro

Hoe bestellen uit de eindejaarskaart?

Via de website of via mail. We maken dan een bestelbon op die u nodig heeft om uw bestelling af te halen.
Voor een vlotte afhaling vragen we om vooraf te betalen ten laatste tegen 20 december.
Alle betalingen die niet tijdig binnen zijn, vragen we om cash te betalen bij afhaling (GEEN bancontact mogelijk bij afhaling)

voor oudejaar bestellen VOOR 24 december

Afhalingen

Maandag 24 december tussen 11.30 en 14.00
Dinsdag 25 december tussen 09.00 en 11.00
Maandag 31 december tussen 11.30 en 14.00

Leeggoed terugbrengen

27 december tussen 9.00 en 17.00
7 januari tussen 9.00 en 18.00

We wensen u een vrolijke kerst en een gezond en gelukkig 2019!!

 

 

Enkele nuttige tips voor een geslaagd feest

* Bij thuiskomst: Plaats de koude hapjes, koude voorgerechten, koud buffet en/of desserts in frigo of koele plaats.
* laat overal de filmfolie over tot net voor het opdienen.
* Zet je borden in de keuken klaar, ook je plateaus voor de hapjes en bestekjes.
* Zet alle op te warmen gerechten per gang (hapjes, voorgerecht, hoofdschotel) klaar.
* Als je twijfelt hoe je alles in je oven zal krijgen, probeer het eerst uit met de schotels als die nog koud zijn en ook de oven nog koud is. Als je niet genoeg plaats hebt in de oven, kan je eventueel iets in de microgolf oven verwarmen of een deel voorverwarmen.
* Zorg er in ieder geval voor dat je altijd je borden voorverwarmt! Als je geen plaats in de oven hebt, kan dit eventueel ook op de verwarming, of wel in zeer warm water spoelen. Wanneer ze warm zijn, bedek of wikkel ze in handdoeken dan blijven ze mooi warm.
* Vergeet de garnituren niet aan te brengen op het laatste moment wanneer je de borden in de keuken schikt.

*** Probeer niet alles alleen te doen, laat je bijstaan door iemand die de dranken bedient voor je de borden schikt en dan de borden kan inzetten. Samen is het nog zo leuk! ***

Succes en vooral genieten! Smakelijk!