Een verzorgd bedrijfsfeest is de ideale manier om je klanten, aandeelhouders of personeel stevig in de watten te leggen. We helpen jullie graag bij het kiezen van de perfecte cateringformule voor jullie opening, opendeurdag,  productvoorstelling, klantenevenement, jubileum van het bedrijf of personeelsfeest! De catering van uw bedrijfsfeest is bij ons in goede handen.

In onze kaart kunt u een greep uit ons aanbod vinden. Onze drank- en hapjesformules zijn zeker aanraders!

Aarzel echter niet om contact met ons op te nemen voor een formule op maat van uw bedrijf.

Beurzen

Ook voor het verzorgen van de catering op beurzen kunt u bij ons terecht. Terwijl u zich volledig kan richten en bekommeren om de bestaande en potentiële relaties, staan wij in voor de culinaire verwennerijen. Beurscatering is er in vele soorten en maten. Of het nu gaat om het leveren van hapjes en dranken of om de volledige verzorging van de catering binnen uw stand. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een succesvol verloop van de catering tijdens uw beursdeelname.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte voor uw beursevenement. U kan opteren voor onder andere ontbijtformules, verzorgde lunches, gastronomische hapjes, broodjesassortiment of een gevarieerd warm of koud buffet. Samen met u helpen we de ideale cateringformule uit te werken!