Hoe het allemaal begon…

 

In 1984 startten we onze traiteurzaak, toen gelegen in Brugseweg 112, te Poelkapelle, enkel voor afhalingen en feesten op verplaatsing. Johan had een slagers en koksopleiding genoten in de Groene Poorte in Brugge en een vervolmaking patisserie in de Piva in Antwerpen. Griet volgde haar opleiding in de hotelschool Spermalie te Brugge.

In 1987 verhuisde de zaak naar de Brugseweg 38, te St Juliaan met een uitbreiding van slagerij en traiteurwinkel. 26 jaar lang boden we iedere dag vers vlees, charcuterie, kaas en traiteurgerechten aan met ook de volledige traiteurdienst voor afhalingen en feesten op verplaatsing.

Sedert 1 oktober 2013 hebben we onze dagelijkse winkel gesloten. We focussen ons nu vooral op traiteurdiensten met bediening. Ook afhalingen zijn nog steeds mogelijk mits bestelling 1 week vooral door te geven. We staan nog steeds iedere dag paraat na afspraak. U kunt ons steeds telefonisch (0475/77 56 01 ) of via mail info@johanengriet.be bereiken. U kunt ook altijd een afspraak maken om langs te komen.